Single press release – Safe Lane Gaming
Regulatory

Press release

RELEASE
2021-12-30 10:15:18

Safe Lane Gaming publicerar intervju med VD Jesper Nord

I samarbete med Analyst Group har Safe Lane Gaming (SLG) publicerar en intervju på emission.safelanegaming.com.

Intervjun innehåller frågor kring bolaget i korthet, marknader och förvärvet Raketspel tidigare i år. Det sistnämnda kommer att slutfinansieras genom den rådande emissionen.

Emissionen bidrar även med utökat kapital till bolaget för att SLG skall kunna växa vidare genom förvärv under 2022. Bolaget har idag flertalet intressanta diskussioner med företag både i och utanför Sverige. Den andra vägen för ökat tillväxt ligger i den organiska, vilket löpande sker under var och en av SLGs speltitlar.

VD Jesper Nord
”Vi står inför ett spännande nytt år och vi är redo att gå in med full kraft. Vår portfölj har idag över 10 spel och vi har en organisation som är redo att förvalta allt fler speltitlar. SLG har dels diskussioner med bolag som har enskilda spel till salu, men även bolag som kan stärka upp våra vertikaler på intressanta sätt. De sistnämnda kan skapa effektiva synergier för hela bolagets fortsatta framgång.”

För mer information, kontakta Bolaget på:
Jesper Nord
Telefon: +46 733 291329
ir@safelanegaming.com
www.safelanegaming.com

Safe Lane Gaming AB (SLG)
SLGs affärside är att vara förvärvsintensivt bolag inom spelindustrin. Bolaget utvecklar, förvärvar och förvaltar spel för samtliga plattformar tillgängliga för allmänheten.

 


Download PDF Download