Single press release – Safe Lane Gaming
Regulatory

Press release

RELEASE
2021-06-16 13:05:49

Safe Lane Gamings dotterbolag Battlecamp AB har öppnat webshop

Safe Lane Gamings dotterbolag Battlecamp AB, har efter förfrågningar från sin aktiva community valt att öppna en webshop med olika typer av brandade produkter.

Spelet Battle Camp är ett starkt varumärke och IP med många trogna följare. Tack vare det väljer man nu att öppna en webshop för att ytterligare sprida varumärket. Idén om en webshop kommer direkt från spelarna själva. Genom att göra verklighet av den visar man att spelarnas idéer är viktiga. Butiken tillhandahåller flera olika typer av produkter, som kläder, mobilskal, vattenflaskor m.m. Samtliga produkter har specialanpassade motiv från spelet. Webshopen finns på store.battlecamp.com.

Jesper Nord, VD Safe Lane Gaming:
“Vår community i Battle Camp är stark och produkter med tryck av olika karaktärer har varit efterfrågat. Det här är en av många delar vi arbetar med kring communityt för att dels öka synligheten, men även visa att vi lyssnar på våra spelares behov. Vi har nu ett samarbete med leverantören av tryck och försäljning online, vilket gör det enkelt för SLG att att skapa fler webshoppar för framtida förvärv.”

För mer information, kontakta Bolaget på:
Jesper Nord
Telefon: +46 733 291329
ir@safelanegaming.com
www.safelanegaming.com

Safe Lane Gaming AB (SLG)
SLGs affärside är att vara förvärvsintensivt bolag inom spelindustrin. Bolaget utvecklar, förvärvar och förvaltar spel för samtliga plattformar tillgängliga för allmänheten.

 


Download PDF Download