Single press release – Safe Lane Gaming
Regulatory

Press release

RELEASE
2021-04-21 17:06:42

Safe Lane Gaming gör soft launch av Mine Rescue!

Stockholm 21 April

Dotterbolaget Raketspel som är en del av Safe Lane Gaming koncernen har gått vidare till soft launch för Mine Rescue! tillsammans med publishern Carry 1st. 

Johan Henkow, VD Raketspel
“Vi har jobbat med prestandaförbättringar och buggfixar för att spelet ska bli mer anpassningsbart för alla typer av telefoner, även de som inte är de bästa och senaste modellerna. En softlaunch är ett första steget mot en full lansering och senare ett mer lönsamt spel men att vi har fått fram ett så pass mycket bättre spel på kort tid känns lovande. Det ligger i vår strategi att ständigt uppdatera våra befintliga titlar för att hitta rätt KPI (Key point index) samt att släppa nya titlar under året som genererar pengar och det här är ett steget framåt.” 

Jesper Nord, VD Safe Lane Gaming
“Vi vet att det finns stor potential och gedigen erfarenhet inom Raketspel att producera högkvalitativa spel så vi ser fram emot vad detta nya spel kan prestera”.

 

För mer information, kontakta Bolaget på:
Jesper Nord
Telefon: +46 733 291329
ir@safelanegaming.com
www.safelanegaming.com

Safe Lane Gaming AB (SLG)

SLGs affärside är att vara förvärvsintensivt bolag inom spelindustrin. Bolaget utvecklar, förvärvar och förvaltar spel för samtliga plattformar tillgängliga för allmänheten. Bolaget har sitt säte och huvudkontor i Stockholm. Läs mer på www.safelanegameing.com


Download PDF Download