Safe Lane Gamings spel Fan of Guns fortsätter hålla sin tillväxttrend

Regulatory 2021-10-20 13:56:33

Safe Lane Gamings senaste tillskott Fan of Guns visade på en stark månad i oktober förra året och vi arbetar därför intensivt för att möta, och överträffa, tidigare resultat.

Satsningen har redan börjat visa resultat, med över 200 000 nya spelare de senaste 30 dagarna. Safe Lane Gaming hoppas att spelet återtar topplistorna och fortsätter sin tillväxt, vi har i dagsläget höga förväntningar på att det här skall ske då vi i dagsläget ser en ökning av DAU (Daily Active Users) på 60 % och MAU (Monthly Active Users) på 35 %.

En annan stark indikator på att marknadsföringen går enligt plan är Fan of Guns uppgång inom Store Listing Acquisition, som har ökat med närmare 50 %. Det vill säga användare som besökt vår Google Play Store sida och installerat appen, utan att ha den installerad på någon av sina enheter.

Noterbart är att ovanstående siffror enbart syftar till Android-marknaden. Det arbetas just nu för fullt med den nya iOS-versionen som släpptes efter sommaren, även här finns en stor potential för framtida framgångar, då spelet bara funnits på Apples plattform under en väldigt begränsad tid.

Fan of Guns som tidigare har legat högst upp på listorna i Ryssland har nu fått stöttning av SLG Operations, vilket ger sig uttryck i form av performance marketing på flera marknader runt om i världen. Teamet arbetar nu även med en Halloween uppdatering som vi tror kommer locka flera spelare. Likt vad som tidigare kommunicerats (17 september) förväntas resultatet av arbetet att visa sig under Q1 2022.

Release