Safe Lane Gamings dotterbolag Raketspel summerar året med över 45 miljoner nedladdningar

Regulatory 2022-01-04 09:09:19

Dig This! har visat på 12,3 miljoner nya användare under år 2021 och spelet fortsätter att leverera underhållning till en stor massa, där nästan 5 000 levels i spelet.

Castle Raid! som släpptes i Augusti i år har hittills 33,7 miljoner nedladdningar och har varit en stor succé i många länder där det under lansering toppade många länders listor på Google Play och App Store. Några exempel på länder där spelet gjort bra ifrån sig är s.k. Tier 1 länder, som USA, Kanada, Tyskland, Frankrike och Storbritannien. Det innebär de länder med högst medelinkomst, vilket i sin tur ger bäst avkastning på visade annonser, samt störst möjlighet till köp i spelen.

Övriga spel inom Raketspel har tillsammans haft ca 1,1 miljoner nedladdningar.

Raketspel 2022

Safe Lane Gaming (bolaget) har under 2021 förvärvat Raketspel och integrerat deras spel i vår portfölj och vi står nu inför en spännande period efter den aktuella emissionen. 2022 innebär organisk tillväxt för bolaget genom dotterbotterbolaget Raketspel, men även här tittar SLG på att förvärva fler casual spel då våra experter kommer att bli fler under året, genom att personalstyrkan förväntas växa. 

Jesper Nord, VD

“Vi ser fram emot ett 2022 där framförallt Dig This! och Castle Raid! har skapat en god grund som vi sedan kan växla upp utifrån och skapa fler framgångsrika spel. Det här gör vi genom att och lansera de prototyper som vi redan nu tror kommer kunna fortsätta leverera stark tillväxt under god lönsamhet”

Release