Safe Lane Gamings dotterbolag Battlecamp AB har öppnat webshop

Press release 2021-06-16 13:05:49

Safe Lane Gamings dotterbolag Battlecamp AB, har efter förfrågningar från sin aktiva community valt att öppna en webshop med olika typer av brandade produkter.

Spelet Battle Camp är ett starkt varumärke och IP med många trogna följare. Tack vare det väljer man nu att öppna en webshop för att ytterligare sprida varumärket. Idén om en webshop kommer direkt från spelarna själva. Genom att göra verklighet av den visar man att spelarnas idéer är viktiga. Butiken tillhandahåller flera olika typer av produkter, som kläder, mobilskal, vattenflaskor m.m. Samtliga produkter har specialanpassade motiv från spelet. Webshopen finns på store.battlecamp.com.

Jesper Nord, VD Safe Lane Gaming:
“Vår community i Battle Camp är stark och produkter med tryck av olika karaktärer har varit efterfrågat. Det här är en av många delar vi arbetar med kring communityt för att dels öka synligheten, men även visa att vi lyssnar på våra spelares behov. Vi har nu ett samarbete med leverantören av tryck och försäljning online, vilket gör det enkelt för SLG att att skapa fler webshoppar för framtida förvärv.”

Release