Safe Lane gaming uppdaterar mobilspelet “Dig This!”

Regulatory 2021-05-20 15:56:19

Stockholm 20 maj

Safe Lane Gamings mest nedladdade mobilspel, Dig This!, får nya uppdateringar. Vi gör det här för att  fortsätta hålla spelet levande, locka nya spelare, samt behålla de befintliga. Den här gången har vi lagt till nya hinder och moduler, som ger än större variation i spelet Dig This!.

Dig This! har idag fler än 3740 levels och våra 115 miljoner spelare har spelat mer än 4 miljarder banor. Att vi kan växa antal levels i den takt som vi gör beror mycket på att vi använder crowd sourcing och låter våra mest dedikerade användare hjälpa oss att göra levels. Utöver mer content får vi betydligt mer omväxlande banor och kan samtidigt ha en kostnadseffektiv produktion.

Vad är Dig This!
Gräv med fingrarna och styr bollen till koppen. Det låter enkelt och själva styrningen är enkel, men spelet är ändå utmanande på många sätt. Det finns ofta olika knep att lösa nivåerna, ibland behöver man utnyttja objektens hastighet, ibland kollisioner, men ofta räcker det med att använda ditt intuitiva tänkande.

Vi kommer fortsätta att vidareutveckla våra spel under 2021. Målet är att ständigt öka våra våra KPIer, några fler spelexempel och KPIer i koncernen idag är:

Mine Rescue!!
Spelet har närmare 600 000 nedladdningar och erbjuder över 500 banor. Vi kommer jobbar vidare med Carry 1st som publicist och tillsammans försöka skala upp spelet.

Duck Racea
500 000 nedladdningar, utan performance marketing (prestanda marknadsföring). Det här är en spännande utmaning med över 20 olika bossar.

Two birds
Ett unikt ordspel med lägre spridning än spelen ovan. Two Birds har idag över 7000 DAU, med många återkommande spelare. Storheten ligger just i att många användare har spelat i mer än 5 år, vilket visar på dragningskraften i spelet.

Release