Safe Lane Gaming tecknar avtal med distributören Azerion beträffande spelet Downhill Chill

Regulatory 2021-10-29 10:25:26

Safe Lane Gaming (SLG) har genom sitt dotterbolag Raketspel ingått avtal om att distribuera spelet Downhill Chill genom nya kanaler. Spelet kommer till en början att släppas som en HTML5-version, samt som förinstallerat spel via olika mobiloperatörer.

Distributionen kommer att skötas av Azerion, som är en av världens största publishers inom online spel. Ambitionen vid en lyckad lansering är att fler spel ska kunna ges ut tillsammans med Safe Lane Gaming.

Johan Henkow, VD Raketspel:
“Vi avser inte med detta att förändra vår affär i grunden, då vi fortsatt själva publicerar spelet i Google Play och App Store. SLG tror på att vara breda och agila i vår distribution samtidigt som vi genom det här blir starkare med fler intäktsströmmar. Genom den här lösningen kan vi med små resurser vinna viktigt know how och knyta oss an fler starka publishers för framtiden.”

Jesper Nord, VD Safe Lane Gaming:
“Vi ser positivt på att vårt dotterbolag utforskar nya vägar att distribuera vår portfölj av spel, framförallt med så starka aktörer som Azerion. Det ligger helt i linje med att Safe Lane Gaming har, och ska ha spel, för flera olika plattformar världen över”, säger.

Kort om Azerion
Azerion grundades 2014 av två holländska entreprenörer och har upplevt en snabb expansion tack vare organisk tillväxt och strategiska förvärv. Azerion har sitt huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. Idag är Azerion en av världens största publishers inom online spel med över 425 miljoner aktiva spelare per månad.

Kort om Downhill Chill
Snabbt skidspel där du tävlar mot avatarer för att vara först över mållinjen. Spelet erbjuder en otalig mängd banor och utmaningar. Det är ett klassiskt hyper casual spel, med en snabb inlärningskurva. 

Release