Safe Lane Gaming tar “Race This!” vidare in i soft launch tillsammans med Voodoo

Regulatory 2023-06-21 14:49:59

Safe Lane Gaming har idag tillsammans med Voodoo beslutat att flytta sitt nya racingspel Race This! från prototypfasen och vidare in i soft launch. Spelet har testats i flera iterationer under de senaste veckorna med positiva siffror kring spelarengagemang.

Vidare kommer nu testerna fortsätta med fokus på att optimera mer kring balanseringen av spelet genom en hel del a/b tester. Här är det både speluppelvelse och ekonomin i spelet som testas. Det finns fortfarande en del okända saker kring spelet som denna fasen ska identifiera för att se huruvida spelet kan nå hela vägen till en global lansering.

Målet är, som vanligt, att siffrorna utvecklas fortsatt bra och att spelet ska kunna komma att lanseras globalt tillsammans med en större marknadsföringsbudget.

Vi har inte hunnit med så många prototyper mellan Dig This 2 och Race This! vilket är otroligt motiverande med två soft launch så snabbt inpå varandra. Det tycker jag är ett bevis på att vi är duktiga på att i hög fart genomföra effektiv egenutveckling av mobilspel med bra marknadsföringspotential. Säger Arvid Klingström, VD Safe Lane Gaming

Safe Lane Gaming har sen tidgare spelat in en videoserie som beskriver mer i detalj de de olika faserna i deras utvecklingsprocess. Denna information hittar du här

Race This finns just nu tillgängligt på iOS (länk till appen här) och kommer inom kort även att finnas på Google Play.

Race This in i soft launch