Safe Lane Gaming stärker ledningsgruppen och utser Arvid Klingström till ny Chief Commercial Officer

Regulatory 2022-03-28 12:05:10

Safe Lane Gaming AB (publ) (”SLG”) offentliggör idag att Arvid Klingström förstärker företagsledningen som ny Chief Commercial Officer (”CCO”) med tillträde den 1 maj. Arvid som tidigare kommer ifrån bl a Paradox Interactive och King, kommer arbeta övergripande över hela organisationen med utgångspunkt från SLG Operations, där hans tidigare erfarenheter kommer bidra stort.

Arvid Klingström kommer närmast från rollen som Head of Player Services på Paradox Interactive AB, en roll han har innehaft de senaste två åren. Dessförinnan har han bl a varit verksam på King under närmare 5, där han hade titeln Head of Studio.

 

SLG kommunicerade nyligen i sin operativa uppdatering att SLG Operations är navet i verksamheten, med ett tydligt direktiv om att skapa såväl nya som förlängda intäkter/intäktsmodeller hos förvärvade spel/bolag. Arvids erfarenhet gör att han snabbt kommer kunna sätta sig in i de tillgångar (spel) som idag finns och därigenom omgående också bidra på ett kreativt och strategiskt sätt.

 

“Jag har följt bolaget nära under det senaste året. SLG har precis börjat sin resa och jag är väldigt glad att få komma ombord. Med ett tydligt fokus på mobilspel så ser jag fram emot att bidra till vidareutveckling av SLG’s spelportfölj där vi redan idag kan hitta spel som toppat listorna globalt. Något som många spelutvecklare bara drömmer om att lyckas med!” säger Arvid Klingström.

 

“Det är med stor glädje som vi välkomnar Arvid till SLG. Med den erfarenheten från spelvärlden som Arvid har så ser jag att vi kommer addera stort värde kring hur vi utvärderar, utvecklar och växer hela vår affär framöver. I rollen som Chief Commercial Officer kommer Arvids fokus att vara över hela vår spelportfölj och hur vi optimerar och investerar i den över tid.” säger VD Jesper Nord

Release