Safe Lane Gaming lanserar Castle Raid! tillsammans med Voodoo

Regulatory 2021-08-10 17:22:14

Safe Lane Gaming har, genom dotterbolaget Raketspel, släpper ytterligare ett spel mot den globala marknaden  tillsammans med publishern Voodoo. Spelet heter Castle Raid! och finns tillgängligt för nedladdning på App Store och Google Play. Safe Lane Gaming, Raketspel och Vodoo har tillsammans under sommaren vidareutvecklat och betatestat spelet, som har visat mycket lovande resultat och är alltså nu lanserat.

Castle Raid! är ett hyper casual-spel med inslag av pusselspel. Den kombinationen har varit starkt efterfrågad från marknaden. Kombinationen av pussel och hyper casual är något som Raketspel tidigare lyckats med i spel som Dig This! och Mine Rescue. Tack vare de tidigare spelet har organisationen under tid byggt stark kompetens samt know how, inom just genren hyper casual-/pusselspel. Med de lyckade testerna som genomförts ser Safe Lane Gaming därför goda möjligheter för Cast Raid! att nå minst lika goda resultat som sina föregångare.

“Det har varit otroligt spännande att under sommaren arbetat intensivt och målmedvetet tillsammans med Safe Lane Gaming och Voodoo för att enligt tidsplan lansera Castle Raid!. Vi är stolta över slutprodukten och är övertygade att marknaden kommer att uppskatta det nya spelet. Vi är tacksamma för chansen att få släppa ytterligare ett spel tillsammans med Voodoo, som vi har byggt en stark relation och bra samarbete med, däri hoppas och tror vi att vi i och med det här spelsläppet kan fortsätta att producera högkvalitativa spel tillsammans.” Johan Henkow vd Raketspel.

“We are delighted to have released Castle Raid! with Raketspel. Their focus on puzzle games is quite unique within the hyper-casual space and we are happy to be able to team up to turn these ideas into hits. We look forward to seeing our collaboration continue to thrive following this success.” säger Matthieu Lutz Publishing Manager på Voodoo.

Voodoo är en av världens största publisher inom gaming med över 5 miljarder nedladdningar och 300 miljoner aktiva användare per månad. Raketspel har sedan tidigare släppt spelet Dig This! Tillsammans med Voodoo.

Release