Safe Lane Gaming går in i Soft Launch med uppföljare till bolagets mest framgångsrika spel hittills!

Regulatory 2022-11-11 14:24:52

Safe Lane Gaming har tillsammans med spelförläggaren Voodoo idag gått in i “soft launch” av spelet Dig This 2! Spelet är en uppföljare på det framgångsrika spelet Dig This! som laddats ner mer än 150 miljoner gånger sen det lanserades. Dig This 2! kommer befinna sig i soft launch vilket innebär att det marknadsförs dagligen med en begränsad budget samtidigt som spelet optimeras för att förhoppningsvis bli redo för en global lansering.

Vi har utvecklat spelet under sex veckor och gjort preliminära tester de senaste två veckorna. Vi har velat nå en viss nivå med spelet när det gäller utseende och gameplay då vi gör en uppföljare av ett befintligt spel och vi känner att vi vill ta spelupplevelsen till nästa nivå. Vi har medvetet lagt lite mer tid än vanligt på detta spel då vi vet att vi har en trogen användarbas och vi vill möta både våra spelares och våra egna förväntningar, säger Johan Henkow, VD på Raketspel, ett helägt dotterbolag till Safe Lane Gaming.

Jag är väldigt glad och stolt. Vi har ett otroligt framgångsrikt spel i Dig This! och att med fokuserade insatser kunna utveckla en uppföljare som nu får gå in i soft launch är en fantastisk insats av teamet, säger Safe Lane Gamings VD Arvid Klingström.

Denna information är sådan som Safe Lane Gaming AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-11-11 14:25 CET.

Sof Launch av Dig This2!