Ny utvecklingspartner för drift och underhåll av Battle Camp

Regulatory 2023-02-01 10:30:00

Safe Lane Gamings dotterbolag Battle Camp AB har ingått ett samarbetsavtal med Grand Pike AB för drift och utveckling av mobilspelet Battle Camp.

Battle Camp är utgivet på Google, Apple och Amazon appstore, spelet har varit live sedan 2013 och har laddats ner över 40 miljoner gånger sedan lanseringen. Avtalet är upprättat på årsbasis med målsättningen att samarbetet ska fortgå löpande.

Battle Camp har en fantastiskt lojal och trogen spelarbas. Vi har under en period letat efter rätt partner för det framtida arbetet med spelet. Letandet har varit med fokus på att få spelet att hamna i en spelstudio-miljö. Genom detta samarbetsavtal med Grand Pike känner vi att vi hittat det vi letat efter, säger Arvid Klingström VD för Safe Lane Gaming.

Grand Pike är ett dotterbolag till Gold Town Games AB som har lång erfarenhet av utveckling, lansering och drift av mobilspel.

Vi ser fram emot att arbeta med Battle Camp och serva ett community av dedikerade användare som länge spelat Battle Camp. Målet är att kunna ge användarna bästa möjliga spelupplevelse, säger Daniel Öhgren VD för Grand Pike.

Uppdraget sker med en månatlig ersättning till Grand Pike och är kostnadsneutralt till Battle Camps tidigare drift och utveckling.

Mer information om spelet finns på www.battlecamp.com 

Ny utvecklingspartner för Battle Camp