Jesper Nord tillträder som ny VD

Press release 2020-10-07 17:14:28

Som ett led i Safe Lane Gamings, u.n.f. Challenger Mobile AB, utveckling och omvandling till gamingbolag har styrelsen beslutat att Jesper Nord ska ta över rollen som VD för bolaget per idag 2020-10-07. Avgående VD, ska verka som ett stöd till den nya VD:n i en övergångsfas för att säkerställa en smidig och effektiv överlämning.

Att ta över som VD är något jag sett fram emot. Jag är glad att igen får arbeta tillsammans med Spotlightstockmarket och med möjligheterna som finns framför oss som styrelse i Safe Lane Gaming AB (publ). Bolaget har nu en verksamhets inom gamingbolag med huvudsaklig initial inrikting mobilspel. Bolaget har som mål att bli ett ledande gamingbolag genom såväl organiskt tillväxt samt genom förvärv. Jag har tidigare erfarenhet av denna strategi och verksamhetskaraktär, även erfarenhet kring utveckling av mobilappar och gamingföretag. Idag har Safe Lane Gaming tillträtt sitt första förvärv i dotterbolag Battlecamp AB med mobilspelet Battle Camp som finns på Appstore, Google Play och Amazo., Battle Camp genererar än omsättning om ca 30 msek per år samt en vinst på 12 msek."

"Vi har tillsammans en kompetens som jag är övertygad kommer hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen av Safe lane gaming AB (publ) och våra dotterbolag. Med vår samlade erfarenhet tror jag att vi är väl förberedda för både möjligheter och utmaningar som dyker upp under kommande år framåt’’, säger Luca Di Stefano, ny styrelseordförande.

Stockholm 2020-10-07
Styrelsen

För ytterligare information kontakta:

Jesper Nord, VD, E-post: jesper@safelanegaming.com
Luca Di Stefano, SO, E-post: luca@safelanegaming.com