Fortsatt fokus på “Race This” kommande period

Regulatory 2023-08-14 13:49:32

Safe Lane Gaming har tillsammans med Voodoo genomfört tester genom sommaren med fokus på spelets ekonomi. Båda parterna har bestämt sig för att fortsätta arbetet med spelet under kommande period genom att vidareutveckla saker i spelet baserat på den data samlats in.

Vi kommer lägga mer tid på Race This kommande två månader. Anledningen är att vi ser potential i spelet baserat på den data vi fått in och vi tillsammans med Voodoo nu vill göra att spelets intäktsmix går från enbart annonsbaserat till en bättre balans mellan både annonser och köp i spelet, säger Johan Henkow, COO på Safe Lane Gaming.

Genom detta fokus kommer vi att ha en långsammare takt av nya prototyper som vi testar för denna period, men vi ser att det är rätt prioritering för oss då vi nu har momentum med Race This, tillägger han.

Race This är ett bilspel för Android och iOS. Spelet gick in i Soft Launch i slutet på juni och har under juli månad, samt vidare in i augusti legat i testfas. Spelet kommer fortsätta att vara kvar i denna fas. Arbetet med att utvärdera spelet pågår löpande för att veta om fortsätt utveckling ska ske.

Spelet finns att ladda hem till mobilen på Appstore samt Google Play.

Fortsatt fokus på Race This